Gode intensjoner til tross, 2013 kom og gikk uten at vi fikk fulgt opp den gode starten vi hadde på planlagte podcaster hver måned. Men nå er vi her med årets første podcast. Dette er første del av en forsøksvis oppsummering av 2013 – via noen av de platene vi satte mest pris på her på Dust of Daylight.

Du vil få høre artister som John Moreland, Jason Isbell, David Mayfield, Robbie Fulks og selvsagt Son Volt. Og faktisk enda flere…

 

Programverter er Rune Letrud & Jan Eiesland, spilletiden er sånn omtrentlig en time.

Last ned podcasten, den er på sånn ca 84mb i MP3-format, og kan spilles av på din EDB-maskin, MP3-spiller eller ditt bærbare telefonapparat.

Hvis filen bare spiller av i nettleseren din når du trykker, og du foretrekker å laste ned – høyreklikk på linken og velg «Lagre kobling/linken som», «Save as» eller tilsvarende.

Gi oss GJERNE tilbakemeldinger i kommentarfeltet eller på Facebook!

 

  DoD Podcast #1:2014 (83,9 MiB, 2 551 hits)

SHARE
Forrige artikkelDoug Paisley – Strong Feelings
Neste artikkelIsrael Nash Gripka på Europaturné – besøker Oslo og Bergen
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here