Michael McDermott – live på Moskus

Forrige onsdag spilte Michael McDermott et intenst gnistrende show på et dønn utsolgt Moskus i Trondheim.

Et lydhørt publikum tok godt imot oppvarmer Mona Krogh (tro meg, dere kommer til å høre mer fra henne i årene som kommer), og var i skikkelig godstemning når Michael entret scenen.

Settet hentet låter i hovedsak fra den nye platen Willow Springs, men fant også plass til en rekke både kjente og mindre kjente låter fra hele karrieren. En av de kanskje mindre kjente er uutgitte «I Know A Place», som ligger som video i toppen av saken her.

Publikum var særdeles respektfullt (med et kortvarig unntak av en syklubb i midten av lokalet, som raskt ble satt på plass av ledelsen), og fylte rommet med en enorm energi. Michael selv var enormt tilfreds etter konserten, der det lyttende publikum var i fokus for gleden.

«Carry Your Cross», «I Know A Place» «Folksinger» og «Shadow In The Window» var noen av mine favoritter denne kvelden – og jeg fikk ønskelåten «The Great American Novel» servert på gullfat midt i settet.

Takk til Moskus som tok imot oss, for en flott opplevelse og fantastisk forpleining.

En liten bonuslåt fra Moskus, den saftige «So Am I» fra Hey La Hey.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Becky Warren – Dive Bar Sweetheart
Neste artikkelRobbie Fulks og Sturgill Simpson nominert til Grammy
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here