Fredagsvideo: Becky Warren – Dive Bar Sweetheart

Et av årets aller beste album er Becky Warrens War Surplus. Hun gjorde som kjent en Dust of Daylight Session for oss i Nashville i høst, og har siden den gang høstet fantastisk gode kritikker for den nye platen over alt. En særdeles suksessfull turné med Indigo Girls skadet heller ikke. Nå er hun aktuell med videoen “Dive Bar Sweetheart”, som er en av de aller tøffeste låtene på platen.

Videoen er laget under innspillingen av platen, så du får se hele bandet i full utfoldelse – og til og med en liten cameo av AutopsyIV, som for mange er kjent som mannen bak bloggen Ninebullets. God fornøyelse!

Forrige artikkelSpilleliste – Desember 2016
Neste artikkelMichael McDermott – live på Moskus
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here