DoD Podcast er tilbake! Vi har blitt oppfordret av ikke mindre enn 4 forskjellige mennesker som vi anser som temmelig ærlige sjeler, om å få på plass en ny Podcast – så Rune Letrud og Jan Kristoffer Dale satte seg ned bak mikrofonene for å dele noen av de beste låtene fra 2017, samt sine egne sommer- og biltur-favoritter.

Kjøremusikk og sommerlåter går hånd i hånd i denne sendingen, og spillelisten byr på alt fra Drive-By Truckers, Secret Sisters, Austin Lucas og Tom Russel, til The Coal Men, The Mountain Goats, GospelbeacH og Susto. Og enda mer!

Man skal ikke bli overrasket om Jason Isbell stikker innom på musikalsk besøk, og vi trekker frem klassikere fra Delbert McClinton og Silver Jews. 

Ta et to timers avbrekk fra hverdagen med to velmenende musikknerder som rett og slett ikke klarer å begrense seg… 

Spill av i avspilleren under – eller last ned filen for å lytte på egen plattform (og på eget ansvar, selvsagt. Det kan jo bli for mye for de fleste… ).

DoD Podcast
DoD Podcast
Podcast: #3 – 2017: Sommerplater, bilmusikk og litt av det beste fra første halvår 2017
Loading
/
Forrige artikkelBohannons – Luminary Angels
Neste artikkelRobbie Fulks på Grand Ole Opry
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here