I fjor laget vi to julesendinger for radiostasjonen Radiosignal.

Radiosignal er en ny internettradio, og «har som mål å skape oppbyggende og verdifull radio. Vi tror at det går an å drive en radio uten å selge sjelen, men heller bygge opp hjertet.»

Av en eller annen grunn så har vi fått en del henvendelser (minst to, jeg lover!) fra podcastlyttere som har spurt om vi ikke kan være greie å dele disse sendingene her på Dust of Daylight.

Og er det noe vi her i Dust of Daylight IKKE gjør, så er det å skuffe folk før jul!

Vi har derfor redigert litt om disse sendingene, og fjernet litt småtteri som var litt for tilpasset radio og litt for spesifikt for fjoråret.

Men det skal altså gjøres oppmerksom på at dette ER sendinger fra 2017, så det er litt henvisninger til ting som hendte i 2017 her og der som kan virke litt underlig nå som vi har blitt et helt år eldre og mye mye klokere.

Ta en lytt til Rune og Jan Kristoffer som pludrer om julemat, julestemning, julegaver og innrømmer at vi egentlig liker klissete, kommersielle julesanger som ødelegger ryktet vårt som sære musikksnobber…

Vi har forsøkt å plukke et knippe julesanger som ikke spilles så ofte – samtidig som vi prøver å balansere inn noen klassikere.

Her finner du Julespesial #2

Dust of Daylights Julespesial # 1 – Spilleliste:

0: Intro – Son Volt – Dust of Daylight
1: Mary Chapin Carpenter – Christmas Time In The City
2: John Prine – Christmas in Prison
3: Howard Iceberg – Christmas In Missouri
4: Emmylou Harris – Christmas Time’s A-Coming
5: Bob Walkenhorst – Christmas Card
6: Dwight Yokam – Santa Can’t Stay
7: Jon Latham – Christmas Card
8: Tom T. Hall – O’ Christmas Tree
9: Stephen Simmons – No Snow On The Ground
10: Duane Jarvis – Three Weeks From Christmas
11: John Hartford – Christmas Eve
12: Vibeke Saugestad – This is a Christmas Carol
13: The Margarets – Christmas in a Northern Town
14: Tom Petty & The Heartbreakers – Christmas all over Again
15: SUSTO – RIP Santa
16: Bruce Springsteen & The E-Street Band – Santa Claus is Coming to Town
17: Shurman – Tomorrow Is Christmas Day
18: Steve Earle – Nothing But A Child
19: Bob Walkenhorst – Silent Night

SHARE
Forrige artikkelCaleb Caudle til Norge og Skandinavia
Neste artikkelPodcast: Julespesial 2017 #2
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here