Caleb Caudle tar med seg bandet sitt, og svinger innom Norge og Sverige i mars og april neste år. Caleb ga i år ut den glitrende Crushed Coins, som vi omtalte som “noe så spesielt som en lykkepille av et melankolsk mesterverk”. Platen fant seg en velfortjent plass på vår felles årsliste.

I høst besøkte han oss på verandaen vår i East Nashville, til sin første Dust of Daylight Session – der han presenterte to helt nye låter for oss. 

Men nå har altså Out On The Rise booket ham inn for en full Norgesturné med band. Turnélisten ser slik ut:

Norge: 

24. mars: Moskus, Trondheim.
26. mars: Bergen Live Sessions, Bergen
28. mars: The Bull Inn, Bø
30. mars: Revolver, Oslo
31. mars: Siste Reis, Halden

Sverige: 

20. mars: Hijazz, Uppsala
21. mars: Captain Cook, Östersund
22. mars: Droskan, Umeå
23. mars: Quality Hotel, Sundsvall
1. april: 
Kontoret, Uddevalla
2. april: 
The Bull Bar, Karlstad
3. april: 
Bar Brooklyn, Stockholm
4. april: 
Majas Vid Havet, Varberg
6. april: 
Garage Bar, Höganäs
10. april: 
Folk å Rock, Malmö
11. april: 
Plan B, Tranås
12. april: 
Söderport, Kalmar
13. april: 
Clarion Collection Hotel Post, Oskarshamn 
14. april: 
Pustervik, Göteborg
17. april: 
Hulingen, Hultsfred
18. april: 
Emmas Lada, Eksjö

(Foto: Arnulf Østerdal)

Forrige artikkelÅrets internasjonale album 2018
Neste artikkelPodcast: Julespesial 2017 #1
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here