Vår venn Caleb Caudle tar med seg sin nye plate Better Hurry Up og turnérer Norge på forsommeren.

Caleb står bak noen av våre favorittplater de siste årene. Vi har skrevet om ham siden 2012, da han slapp sin fjerde plate – Tobacco Town. Deretter kom Paint Another Layer On My Heart i 2014, Carolina Ghost i 2016 og Crushed Coins i 2018.

Stemmen til Caleb, kombinert med kraften i låtene hans gjør ham til en av våre aller beste historiefortellere, og det er en glede å dele årets turnélisten med dere.

Vi kommer naturligvis tilbake til Better Hurry Up når den slippes. Inntil den kommer ut så kan dere høre tre av låtene i hans to Dust of Daylight Sessions fra Nashville.

I hans Session fra 2018 får du høre «Better Hurry Up» og «Monte Carlo». Og når han besøkte oss i fjor, så spilte han den nye låten «Wait a Minute». Dessuten fikk vi to Caudle-klassikere i «Tuscaloosa», og en av verdens fineste låter: «New York City in the Rain.»

Billettene er allerede ute til Bergenskonserten.

Turnélisten:

12. juni: Barrique, Namsos
13. juni: Moskus, Trondheim
14. juni: Arnemoen Gard, Ringebu
15. juni: Torbjørns Konserthall, Bergen. Facebookevent. Billetter.
16. juni: Odal Rockeklubb, Austvatn
17. juni: Revolver, Oslo

(Foto: Arnulf Østerdal)

SHARE
Forrige artikkelDrive-By Truckers – The Unraveling
Neste artikkelNora Legrand – Devotion (EP)
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here