Rod Picott

Den eminente Rod Picott er tilbake på veien, etter å ha fullført den nye platen sin, Hang Your Hopes on a Crooked Nail, via kickstarterprosjektet «Rod Picott’s Circus of Misery and Heartbreak». Forrige plate, Welding Burns ble særdeles godt mottatt her på bloggen, og rapportene fra norgesturneen i den perioden var meget gode.
Denne gangen kan Dust of Daylight Live stolt presentere Rod Picott i Bergen og Ringebu.

Mannen som i årevis har samarbeidet med blant andre Slaid Cleaves og Amanda Shires viste med Welding Burns at han er et kraftkaliber av en låtskriver, og kombinert med en herlig meloditeft så lager Picott låter som enhver som liker dyktige låtskrivere i retning av Ryan Adams, Brock Zeman, Steve Earle og Robbie Fulks kan falle for. Vi kan i hvertfall ikke få anbefalt dette nok!

Turnéliste:

15/10: Oslo, Bonanza
16/10: Ringebu, DoD Live – Facebookevent (Gå inn på Facebookevent for info om billetter)
17/10: Bergen, DoD Live – Facebookevent (Billetter hos oss  – mail til live@musikkbloggen.no for info eller se Facebookevent)
18/10: Kulturnatt, Haugesund
19/10: Kulturnatt, Haugesund

Rust Belt Fields // Angels & Acrobats // Little Scar:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=65YVctyRxbQ[/youtube]

Sheetrock Hanger:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HVjYxYJ4FzI[/youtube]

Your Fathers Tattoo:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z5U_0-KZMaU[/youtube]

Sheetrock Hanger: (Få med deg «Oh my god! That was the best solo I’ve played in my entire life!«)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1Oq0geGC8-Q[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelHave Gun, Will Travel – Fiction, Fact or Folktale
Neste artikkelJohn & Johnny: End Of The Road Festival 2013
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here