Vår venn Joe Smith har tatt med bandet sitt i studio, og jobber med nye låter. Akkurat nå er den ferske singelen «Lonely Arizona Cold Sundown Blues» tilgjengelig på Bandcamp, og jeg må si det låter som alt vi kunne håpe på.

Jeg har vært hekta på Joe Smith & The Going Concern siden jeg første gang fikk høre låtene til Joe for 5-6 år siden. Det er noe helt unikt ved den vindskeive lyden, den no-nonsense vokalen og innholdet som bare er rett på sak og dønn ærlig.

 

Sjekk ut singelen «Lonely Arizona Cold Sundown Blues», og kjøp den gjerne digitalt for å støtte opp!

 

Den forrige singelen het «It’s All Right» og var en heftig rocker som jeg tipper vil falle i smak – den kan også sjekkes ut på Bandcamp:

 

SHARE
Forrige artikkelSturgill hentet hjem sin første Grammy
Neste artikkelLeslie Stevens – The Donkey and The Rose
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here