Robbie Fulks på Grand Ole Opry

Vår gode venn Robbie Fulks tok i mai med seg et stjernelag musikere ut på en miniturné i USA. Et knippe videoer har etterhvert funnet veien ut på YouTube, og som en oppvarming til Robbies opptreden på Grand Ole Opry kommende søndag (lytt her) så klinker vi til med et knippe videoer der han er backet av noen av bransjens aller aller beste.

Bare hør her; bassist Dennis Crouch var med å grunnlegge The Time Jumpers, som sammen med Vince Gill har hatt Nashville og The Station Inn i sin hule hånd siden 1998. Han har naturligvis spilt med absolutt alle som vi liker; blant andre  Elton John, Gregg Allman, Willie Nelson, Diana Krall, T-Bone Burnett, Elvis Costello, Johnny Cash, Robert Plant, Ralph Stanley, Loretta Lynn, Vince Gill, The Cheiftains og Steve Earle.
Banjovirtuos Noam Pilkeny er Grammynominert, spiller i Punch Brothers og vinner av flere priser på Internatinal Bluegrass Music Awards. 
Matt Flinner – også Grammynominert, spiller mandolin i Matt Flinner Trio, og har jobbet med folk som Tim O’Brien, Frank Vignola, Steve Martin og Darrell Scott. 
Og Robbies faste felespiller Shadd Cobb har jo folk som Steve Earle, Darrell Scott, Willie Nelson, John Prine, Tim O’Brien og Nanci Griffith i sekken.

Sammen utgjør de et temmelig utrolig bluegrasslag – og Robbie har skrevet en ganske så fornøyelig bloggrapport om turen som anbefales på det sterkeste. 

Sjekk ut videoene (over og under), og tune inn til Grand Ole Opry på lørdag om du kan.

 

SHARE
Forrige artikkelPodcast: #3 – 2017: Sommerplater, bilmusikk og litt av det beste fra første halvår 2017
Neste artikkelDust of Daylight hos Kurér
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here