Fredagsvideo: Robbie Fulks – Let’s Kill Saturday Night

Det har vært litt Robbie Fulks på anlegget den siste uken, etter at Grammy-ranet fant sted forrige helg.

Denne har vi garantert postet en haug ganger før. Men det blir aldri feil å dele en video fra en av de aller fineste konsertene vi har arrangert og vært med på… 

Robbie Fulks var ON FIRE denne kvelden da han returnerte til Bergen og Norge etter 6 lange år. Publikum elsket det. Bare hør på reaksjonen etter låten…

Det er fredag. Det er lørdag i morgen. LET’S KILL SATURDAY NIGHT!!!

 

Forrige artikkelPlatebunken: Frontier Ruckus, Nikki Lane, Ryan Adams, Pegi Young
Neste artikkelMichelle Rivers – Breathing on Embers
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here