August blir en drømmemåned her på Dust of Daylight. En av våre store helter, Robbie Fulks, kommer endelig ut med ny plate den 27. august. Men enda mer spennende er det at Dust of Daylight Live kan presentere Robbie Fulks på hans første norgesbesøk siden 2006.

7. august presenterer Dust of Daylight Live Robbie Fulks på Buckley’s i Oslo i samarbeid med Honky Tonk Honeys og Rootsy.  Support: Anders Bjørnvold – som er plateaktuell med “Storkar” i september, en plate han har spilt inn med en bunke av kremen i Nashville.

FacebookeventBillettsalg

8. august presenter Dust of Daylight Live Robbie Fulks i Bergen. For billetter til Bergenskonserten så kjører vi samme konsept som på Pete Molinari;
Billetter forhåndsreserveres på live@musikkbloggen.no, du får en konto du forhåndsbetaler billetten til, og informasjon om hvor konserten finner sted når det nærmer seg konsert.

Billetter kan nå også kjøpes på Apollon. Konsertsted vil være Logen Bar, og konsertstart klokken 20:30.

Forhåndsbetalte billetter refunderes ikke. Det er VELDIG begrenset antall billetter til den eksklusive intimkonserten i Bergen, så her er det førstemann til billettmølla… billettpris i Bergen blir kr. 200,-

Facebookevent.

27. august er det da release for platen Gone Away Backward, som han har jobbet med i noen år. Han sier selv at det forteller litt om hvor lenge prosessen har tatt at det allerede er band der ute som covrer låtene han ennå ikke har utgitt…

4 av låtene kjenner vi fra før, de er utgitt i et litt annet format på hans digitale selvutgitte plate 50-vc. Doberman. Robbie selv beskriver platen som “nesten akustisk”, der en liten gruppe musikere spilte inn 20 låter som han lot ligge i flere måneder før han gikk tilbake og lyttet på dem for å finne de han likte best – og deretter mikset og mastret platen. Det blir en rolig og nedstrippet plate, der halvparten av låtene fremføres av to personer, og bare et fåtall har alle fem i “gruppen” på en gang; Robbie Gjersoe, Jenny Scheinman, Ron Spears, Mike Bub og Robbie Fulks. Robbie lover gode mengder banjo, og et lydbilde som er ganske bluegrass, men ikke helt bluegrass likevel.

Robbie forteller også at han har inngått en flere-albums-avtale med Bloodshot, noe som betyr at vi kan vente oss flere plater fra vår venn Hr. Fulks i tiden som kommer.

Uansett… august blir Robbie Fulks i fokus her på Musikkbloggen, og vi håper folket vil sette pris på at han endelig er tilbake i Norge, og ikke minst klar for sin første konsert i Oslo – og et etterlengtet gjensyn med Bergen.

Robbie Fulks – Let’s Kill Saturday Night:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=9rbkdOP5UlI[/youtube_video]

Robbie Fulks – That Bangle Girl:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=fbjujJFw8C0[/youtube_video]

Robbie Fulks – Georgia Hard:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=n0iA2M2SIU0[/youtube_video]

Forrige artikkelNy singel fra Anders Bjørnvold
Neste artikkelBergenfest 2013, våre anbefalinger…
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here