RobbieFulks-Buckleys

Som kjent er Robbie Fulks på norgesturné denne uken. Turnéen åpnet i går på Buckley’s i Oslo, hvor vår mann Eddie Christiansen var tilstede med sine kameraer. Redigeringsprosessen er fortsatt igang, men vi har fått lov å dele et par klipp fra det ene håndholdte kameraet hans, mens vi venter på nok en utsøkt trekamera-produksjon fra Eddies fingre.

I kveld spiller Robbie på Dale Gudbrand på Hundorp i Gudbrandsdalen. Lørdag finner du ham på Moskus i Trondheim, søndag på Logen Bar i Bergen (mail til live@musikkbloggen.no for billetter), og mandag er han på Siste Reis i Halden.

Her er Robbie Fulks og hans versjon av Roy Acuffs «Streamline Cannonball».

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5Geq-Gg-1vw[/youtube]

Og bonuslåt, Robbies egen «I’ll Trade You  Money For Wine»:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ICfXQ6RV3hk[/youtube]

 

SHARE
Forrige artikkelSpilleliste August 2014
Neste artikkelRobbie Fulks – Live på Dalepuben, Hundorp – 22.08.2014
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here