Foto: Ørn Akselsen
Foto: Ørn Akselsen

Vår gode venn Robbie Fulks besøkte som kjent Norge for en ukes tid siden, og vi filmet som vanlig hans konserter i Oslo og i Bergen. Ukens fredagsvideo er et knippe videoer fra Logen Bar i Bergen, som jeg vet en del i publikum har ventet på.

Konserten på Logen Bar ble naturlig nok omtalt her på Dust of Daylight, og i etterkant av besøket her i Bergen har han nå unnagjort en heftig tur gjennom Sverige, før han dro hjem 3/9 og hadde i går sin første spillefrie dag på 35 dager. I kveld er han i Michigan, og i morgen spiller han i Chicago. Minimalt av hvile for Hr. Fulks der altså, mandag er det som vanlig konsert på The Hideout i Chicago – og vi håper han snart kommer tilbake for å hilse på oss her borte.

Mens vi venter, så starter vi rett og slett helgen med et knippe låter fra Logen Bar i Bergen.

Åpningslåten var “Where There’s A Road”:

 

Et av høydepunktene for undertegnedes del var “Tears Only Run One Way”:

Det dystre hjørnet innehold først og fremst “If They Could Only See Me Now” fra Georgia Hard:

 

Og selvsagt ønskelåten fra Roald på Rocade Musikk, “Bury The Bottle With Me” fra platen 25 Country Greats:

 

Det er ikke ofte undertegnede roper på ønskelåter på konsert, men når “That’s Where I’m From” forble uspilt, så måtte man heve stemmen. Og Robbie avsluttet like godt hele kvelden med låten som etter min mening er det sterkeste sporet på hans nye plate Gone Away Backwards, og kanskje hans beste låt noen sinne…

Forrige artikkelChristine Sandtorv – Stjerneteller – Dinomaur
Neste artikkelJustin Townes Earle – Single Mothers
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here