Vi fortsetter vår gjennomgang av musikkåret 2013, og denne gangen er det norsk musikk og norske artister som er i fokus. Vi ser litt tilbake på artister som imponerte oss i fjor, og det var ikke få.

Du får høre litt fra artister som Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars, Olav Larsen & Aaslandbros, Erik Lukashaugen, Helldorado, Robert Moses, Runar Granheim, Hakan Markussen, Anders Bjørnvold, Halden Electric og selvsagt Seven Doors Hotel.

Last ned podcasten, den er på sånn ca 100mb i MP3-format, og kan spilles av på din EDB-maskin, MP3-spiller eller ditt bærbare telefonapparat.

Hvis filen bare spiller av i nettleseren din når du trykker, og du foretrekker å laste ned – høyreklikk på linken og velg «Lagre kobling/linken som», «Save as» eller tilsvarende.

Gi oss GJERNE tilbakemeldinger i kommentarfeltet eller på Facebook!

  DoD Podcast #4:2014 (87,2 MiB, 2 604 hits)

SHARE
Forrige artikkelThis is Lone Justice
Neste artikkelRobert Ellis – The Lights From The Chemical Plant
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here