PeteMolinari_Live

Mannen som er hyllet av Uncut og Mojo, og som av ex. Pulp vokalist Richard Hawley omtales på følgende måte: «Pete Molinari could sing the fucking Yellow Pages and make it sound cool» er klar for en liten rundtur i Norge – der han spiller på små, intime scener.

Musikkbloggen Dust of Daylight kan i den anledning by på en særdeles eksklusiv opplevelse den 10. mai, når Molinari vil spille en lukket huskonsert i Bergen sentrum. Det er kun 30 plasser tilgjengelig, og de fleste er allerede tatt. Hvis DU ønsker en av de resterende plassene – ta umiddelbart kontakt med rune@musikkbloggen.no.

Molinari er ellers å treffe følgende steder:

7. mai: Herr Nilsen, Oslo
8. mai: Haugesund
9. mai: Jimmy Legs, Haugesund
10. mai: Huskonsert, Bergen
11. mai: Moskus, Trondheim

«Hang My Head In Shame»:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=c3ydTEf2Am0[/youtube_video]

«One Stolen Moment»:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=-2VVuuYCzL0#![/youtube_video]

«Streetcar Named Desire»:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=Q3g1b6nv1-Q#[/youtube_video]

«Guilty» (med The Jordinaires):
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=350JBXUs_lM#![/youtube_video]

SHARE
Forrige artikkelThe David Mayfield Parade – Good Man Down
Neste artikkelFredagsvideo: Marius Kristiansen – Don’t Turn Your Back On Love
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here