Volvo på Ringebu (Kjetil Aarseth)

Kjetil Aarseth slipper plata Evig liv den 1. januar 2023. Han har laget videoer til alle låtene og her hos Dust of Daylight slipper vi en video hver dag i romjula som oppvarming til albumet. Om låta “Volvo på Ringebu”, forteller Aarseth:

“Denne teksta kom til meg i 2012 eller 2013. Eg stoppa min trufaste slitar, Opelen, på ei vegkro på Ringebu. Utanfor vegkroa sat ein gammal mann i ein ny Volvo og såg så frykteleg trist ut. Så begynte eg å dikte han eit liv, frå at han var nyfødt i foreldra sin PV, via ein Amazon som ung mann, til nyare variantar og den han sit i då eg traff på han mot slutten av livet. Videoen er utelukkande satt saman av dias som er skanna frå samlinga til foreldra mine.”

(Og til alle fra Ringebu, vi har tatt praten med Aarseth, og neste låt han skriver fra Ringebu omtaler det faktum at man oppholder seg i Ringebu på korrekt måte. Kanskje dette løser seg best om han blir invitert til å spille på Arnemoen, og kan sette seg ned sammen med Landsbyens Eldste, og få en historietime. Redaktørens merknad).

Forrige artikkelSteinvaagen (Kjetil Aarseth)
Neste artikkelAlt du veit er feil (Kjetil Aarseth)
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here