Tenåringsdotter (Kjetil Aarseth)

Hver dag i romjula presenterer vi en video med låter fra Kjetil Aarseths kommende plate Evig liv, som slippes 1. januar 2023. Låta “Tenåringsdotter” startet som en tekst som han skrev på smarttelefonen i frokostsalen på et hotell i Oslo 15. oktober 2013 og smekket ut på Facebook før et seminar, for å så oppdage på kvelden at han satte personlig rekord i likes, kommentarer og delinger. Aarseth forteller:

“Her hadde altså ei lita historie skrive i all hast funne gjenklang hos mange. Det var første gongen eg kjente at eg verkeleg var inne på noko i det-store-i-det-lille-konseptet mitt, som vonaleg kjenneteiknar heile plata.”

Her kan du lese mer om prosjektet, og finne linker til de andre låtene.

Forrige artikkelAlt du veit er feil (Kjetil Aarseth)
Neste artikkelFergemann (Kjetil Aarseth)
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here