Alt du veit er feil (Kjetil Aarseth)

Evig liv er navnet på den kommende plata til Kjetil Aarseth som slippes som et hele 1. januar 2023. Her hos Dust of Daylight slipper vi en video hver dag gjennom romjula og i dag har turen kommen til “Alt du veit er feil”. Den kommer omtrent midt i plata og er et uhøytidlig og lettliva hvileskjær mellom alt alvoret som preger plata ellers. Aarseth forteller:

“Låta vart til fort og gale. Opprinneleg var det ei låt som eg skreiv og song til Taakemannane sitt album frå 2014. Så vart den sunge som blueslåt av meg i mitt eige førtiårslag kompa på kassegitar, som eit slags stikk til dei unge bedrevitarane i selskapet. Og den er framleis eit stikk til slike folk”

Her kan du lese om bakgrunnen for prosjektet, og finner linker til de andre låtene.

Forrige artikkelVolvo på Ringebu (Kjetil Aarseth)
Neste artikkelTenåringsdotter (Kjetil Aarseth)
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here