Ny single fra Pete Molinari

Det har allerede gått to år siden Pete Molinari ga ut sitt utsøkte album “A Train Bound For Glory”. Nå er han snart klar med ny plate, og idag ble singelen “Hang My Head In Shame” sluppet på YouTube.

Låten er en merkbar utvikling i lydbildet for Molinari, der han har gått fra et ganske utpreget 50’s sound til noe mer i nærheten av Beatles og Beach Boys anno Sgt. Pepper og Pet Sounds – og en Dylan i tidsrommet rundt Blonde on Blonde. Rett ut sagt en skikkelig godbit…

Låten kommer straks på iTunes, og som en eksklusiv 45″ vinylsingle. Og snart… snart kommer den nye plata.

Det er vel ikke annet å si enn se, lytt og NYT!

Forrige artikkelDust of Daylight ser lyset!
Neste artikkelVelkommen til Dust of Daylight
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here