Fredagsvideo: Pete Molinari – Steal The Night

Ved en tilfeldighet ramlet jeg denne uken over råopptakene fra konserten vi arrangerte med Pete Molinari i 2013. Foran knappe 30 personer i min søsters kjeller, så prøvde Pete ut låter til hans da kommende album Theosophy. Vi er midt inne i den heftigste konsertmåneden Dust of Daylight Live har hatt, med Bob & Una Walkenhorst, Anders Dalhberg, The Northern Belle, Otis Gibbs og Robbie Fulks på vel fem uker. Det var derfor litt gøy å sette seg ned med Molinari-opptakene og mimre tilbake til det som var den tredje konserten vi noen gang arrangerte. 

Da jeg våknet idag og scrollet gjennom Facebookfeedet mitt, så fant jeg plutselig premieren på denne videoen. Det første vi har hørt fra Pete siden Theosophy kom ut i 2014. Siden vi møtte ham sist, så har han flyttet til Los Angeles, og bruker tiden sin på å skrive skuespill, jobbe for teateret og finne stilige ting i vintage butikker. 

Singelen er en forsmak på en ny plate som er bebudet i 2019, og med “Steal The Night” gjenoppstår han som artist med en skikkelig saftig rockelåt. Til Nylon uttaler han “I just wanted to remind the world that rock ‘n’ roll, when it’s done authentically, can still be the most powerful force in the world. It was a little dead for a while, but will reemerge just like a comet does, shooting through the sky.”

Skuespiller Evan Rachel Wood, som vi kjenner fra Westworld og True Blood er også en meget habil vokalist – og synger duett med Molinari i den temmelig dritstilige videoen. 

Ha en fortreffelig fredag, folkens!

Forrige artikkelJason Isbell and the 400 Unit – Live From The Ryman
Neste artikkelBlackberry Smoke – The Southern Ground Sessions (EP)
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here