Fredagsvideo: Pete Molinari – Hang My Head In Shame

2. juni gir Pete Molinari ut platen Theosophy, som byr på en Pete Molinari som har videreutviklet sin særegne stil gjennom samarbeidet med Jim & Rob Homes, samt produsent Liam Watson, remikser Andrew Weatherall og produsent & mikser Tchad Blake. En enormt kreativ prosess har  sørget for Molinaris absolutt mest spennende plate til dags dato, og nå er singelen «Hang My Head In Shame» klar på YouTube.

Noen vil kanskje huske at vi la ut denne videoen i fjor, men den ble senere fjernet fra YouTube til fordel for remiksing av platen og en ny prosess for utgivelsen på hans nye plateselskap Cherry Red Records.

Vi kan røpe så mye som at platen mest trolig vil sprenge noen hoder i ren ekstase når den treffer gaten i starten av juni, og selv om «Hang My Head In Shame» er en aldeles intenst fantastisk låt som gir et visst inntrykk av det nye lydbildet han har tilegnet seg – så er det etter min mening langt fra den sterkeste låten på platen. Gled dere! 2014 blir året hvor Pete Molinari virkelig slår gjennom…

pete-molinari-by-david-brunetti

SHARE
Forrige artikkelRodney Crowell – Tarpaper Sky
Neste artikkelSpilleliste Mai 2014
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here