SpesialPodcast: DoD Spesial #1 – Drive-By Truckers

Historiens første SpesialPodcast fra Dust of Daylight er tilegnet Drive-By Truckers i anledning utgivelsen av den nye platen English Oceans.

Jan og Rune gjennomgår karrieren til Drive-By Truckers plate for plate, fra den spede begynnelsen som Adam’s House Cat, frem til dagens utgivelsen. Det hele tar 2 timer og 21 minutter, hvorav størsteparten av sendingen er musikk og låter som har preget karrieren og er gode eksempler på hvordan bandet hele veien har utviklet seg.

Drive-By Truckers(Overfor feinschmeckere der ute så beklager vi at vi glemte å montére popfilter foran mikrofonene denne gangen, men siden vi skulle spille såpass tøff rock tenkte vi at det kanskje ikke var helt nødvendig.)

Last ned podcasten, den er på sånn ca 200Mb i MP3-format, og kan spilles av på din EDB-maskin, MP3-spiller eller ditt bærbare telefonapparat.

Hvis filen bare spiller av i nettleseren din når du trykker, og du foretrekker å laste ned – høyreklikk på linken og velg «Lagre kobling/linken som», «Save as» eller tilsvarende.

Gi oss GJERNE tilbakemeldinger i kommentarfeltet eller på Facebook!

  DoD SpesialPodcast #1: Drive-By Truckers (213,4 MiB, 2 655 hits)

 

SHARE
Forrige artikkelSusan Cattaneo – Haunted Heart
Neste artikkelDrive-By Truckers – English Oceans
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here