Drive-By Truckers + Jason Isbell = Sant – I hvertfall for noen timer…

Torsdag kveld spilte verdens beste band Drive-By Truckers i nabolaget til tidligere bandkompis Jason Isbell.

Drive-By Truckers hadde etter min mening sin absolutt beste line-up med Jason Isbell i bandet. Når Isbell sluttet mistet de bandets beste låtskriver, og en fantastisk vokalist og gitarist. Samtidig vant de en ny låtskriver i Shonna Tucker, Jasons ex-kone og bandets bassist – som kom ut av skyggen til sin ex-mann og viste seg å være en mer enn habil låtskriver og vokalist.

Her er da videoen, 14 minutter og 43 sekunder med intens lykke. Drive-By Trucker & Jason Isbell; «Buttholeville», «State Trooper» og «People Who Died».


SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Cold Chisel – Khe Sahn
Neste artikkelEP fra ORBO & The Longshots
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here