Lørdagsvideo: Drive-By Truckers – American Band (live)

For tre helger siden spilte Drive-By Truckers en knallsterk konsert på Rockefeller i Oslo. Dust of Daylight stillet mannsterke med hele fem av bloggens skribenter og den heldige utvalgte redaktør Eiesland, fikk gleden av å skrive noen velvalgte ord om kvelden – den rapporten kan du lese her. 

Siden vi fortsatt kjenner litt på abstinensene etter besøket av The Rock Show, og derfor har vi tenkt å unne oss en aldri så liten godbit fra Patterson og Cooley og resten av gjengen denne lørdagen. Videoen i toppen er en times konsert med bandet, der de spiller gjennom hele American Band

Forrige artikkelBluebirds Ghost – Miniature Scenes of Sorrow
Neste artikkelAmerican Aquarium går hver til sitt…
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here