fbpx

Rudi Myntevik – Kathleen

Rudi Myntevik Chagall

Vi har skrevet litt om Rudi Myntevik tidligere her på Dust of Daylight. For noen måneder siden fikk jeg snusen i en innspilling i Rune Bergs Lydbroderiet, der et utsøkt stjernelag musikere backet Rudi Mynteviks nye popsanger. Etterhvert kom singelen “Time”, som vi også omtalte her på bloggen.

En mørk fredagskveld i november ankom Rudi Myntevik og bandet Chagall i Myteviks gamle hjemby Bergen for å spille konsert. DoD Live-favoritt Marius Hjelle var booket som support, og Dust of Daylights kamerapark ble stilt opp for å fange evenementet på film.

Med seg på scenen hadde han Rune Berg på gitar og vokal, Per Amund Solberg på bass og vokal, Levi Nesbakken på trommer og Martin Rosenhoff på Cello. Det må innrømmes at det var stor stas å høre Berg/Solberg kore sammen igjen på en scene. Det er alt for mange år siden sist gang jeg så dem i Number Seven Deli. Det må ha vært på Kvarteret i Bergen en gang på 2000-tallet.

Til tross for lydproblemer, så ble det en flott kveld på Chagall. Hjelle levérte varene, og spilte en ny låt. Myntevik fikk presentert sine låter, dog i et alt for kort sett. Noe som mystisk nok er en god følelse å sitte med – det faktum at man skulle ønske konserten var betraktelig lengre. Låtene “Sweet November Sun” og “Kathleen” var og er nok mine favoritter av det jeg har fått presentert til nå, og heldigvis var lyden på “Kathleen” til en viss grad mulig å redde. Produsent Rune Berg skred til verket, og klarte å restaurere opptaket godt nok til en YouTube-release.

Så, her er altså låten jeg har hatt på hjernen og nynnet refrenget på siden fredag… låten han skrev til sin bestemor.

Rudi Myntevik og Kathleen.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0_BD68F26BI&feature=youtu.be[/youtube]

Siste artikler

Lest dette?