Rudi Myntevik Chagall

Vi har skrevet litt om Rudi Myntevik tidligere her på Dust of Daylight. For noen måneder siden fikk jeg snusen i en innspilling i Rune Bergs Lydbroderiet, der et utsøkt stjernelag musikere backet Rudi Mynteviks nye popsanger. Etterhvert kom singelen «Time», som vi også omtalte her på bloggen.

En mørk fredagskveld i november ankom Rudi Myntevik og bandet Chagall i Myteviks gamle hjemby Bergen for å spille konsert. DoD Live-favoritt Marius Hjelle var booket som support, og Dust of Daylights kamerapark ble stilt opp for å fange evenementet på film.

Med seg på scenen hadde han Rune Berg på gitar og vokal, Per Amund Solberg på bass og vokal, Levi Nesbakken på trommer og Martin Rosenhoff på Cello. Det må innrømmes at det var stor stas å høre Berg/Solberg kore sammen igjen på en scene. Det er alt for mange år siden sist gang jeg så dem i Number Seven Deli. Det må ha vært på Kvarteret i Bergen en gang på 2000-tallet.

Til tross for lydproblemer, så ble det en flott kveld på Chagall. Hjelle levérte varene, og spilte en ny låt. Myntevik fikk presentert sine låter, dog i et alt for kort sett. Noe som mystisk nok er en god følelse å sitte med – det faktum at man skulle ønske konserten var betraktelig lengre. Låtene «Sweet November Sun» og «Kathleen» var og er nok mine favoritter av det jeg har fått presentert til nå, og heldigvis var lyden på «Kathleen» til en viss grad mulig å redde. Produsent Rune Berg skred til verket, og klarte å restaurere opptaket godt nok til en YouTube-release.

Så, her er altså låten jeg har hatt på hjernen og nynnet refrenget på siden fredag… låten han skrev til sin bestemor.

Rudi Myntevik og Kathleen.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0_BD68F26BI&feature=youtu.be[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelThe Monthly Iceberg: How We Fall Apart
Neste artikkelFredagsvideo: The Northern Belle – I Know I Love Easily
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here