Innbyggere i Oslobygda er bortskjemt denne uka. Tirsdag 16. spiller Turnpike Trubadours på The Crossroad Club, og onsdag spiller Glossary  OG Austin Lucas med Glossary som backingband samme sted.

Terje anmeldte Turnpike Trubadours nye plate i februar, og konserten blir garantert helt kanon. Les mer om den hos The Crossroad Club.

Onsdag spiller bloggfavoritt Austin Lucas samme sted. Det kan altså virke som om The Crossroad Club er stedet å være for Americanafansen i Oslo denne uka. For Austin Lucas kommer ikke aleine! Han har med seg Glossary! De varmer opp, og så backer de ham etterpå. Her får man altså to av de beste acts i bransjen på en billett!

Lucas’ forrige plate, A New Home In The Old World ble anmeldt av Jan på bloggen No Deal Music i 2011, og havnet også innenfor topp10 på hans årsoppsummering. Vi snakker med andre ord en klassikere i Americanasjangeren.

Les mer om konserten til Lucas hos The Crossroad Club.  (Som ikke ser ut til å ha fått med seg at Glossary følger med på lasset)

Gjenstående datoer på Skandinaviaturneen – Austin Lucas / Glossary:

16. April Gøteborg (S)- 128
17. April Oslo – The Crossroad Club
18. april Avesta (S) – Kulturgaraget
19. april Helsinki (FI) – Paksu
20. april Linköping (S) – L’Orient
21. april København (DK) – Loppen

Austin Lucas – «Thunder Rail»:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=6wwKSl86pXs[/youtube_video]

Austin Lucas -«Run Around»:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=0p92GDrZfk4[/youtube_video]

Glossary – «Under A Barking Moon»:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=xY31_rGm86g[/youtube_video]

Turnpike Trubadours – «Gin, Smoke and Lies»:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=Ki4VJCsF0qk[/youtube_video]

SHARE
Forrige artikkelGreat Peacock – Great Peacock (EP)
Neste artikkelJonny Corndawg er død, lenge leve Fritz
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here