Green Granadas rocker Norske Talenter

I kveld er det semifinale i Norske Talenter. Og årets høydepunkt er fyrverkeriet fra Bergen, Green Granadas.

Alle som har vært tilstede på en av deres konserter vet jo at dette er noe av det absolutt morsomste, heftigste, tøffeste og svetteste man kan se på en konsertscene i Norge – noe de jo også beviser på Norske Talenter.

I dag kombinerer vi fredagsvideoen med en oppfordring om å stemme Green Granadas frem til finaleplass i Norske Talenter.

Sendestart i kveld klokken 19.00, avstemming mellom 19.00 og 21.00. Green Granadas har nummer 7.

Se Green Granads promovideo fra Norske Talenter:

Forrige artikkelSmåplukk fra platebunken #4
Neste artikkelNy plate med Gillian Welch er like rundt hjørnet…
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here