American Aquarium - Man Im Supposed To Be

American Aquarium holder koken som et av de beste og mest spennende bandene der ute. Siden de for alvor brøt gjennom etter det Jason Isbell-produserte Burn. Flicker. Die, så har de turnert tilnærmet non stop.

Det er likevel blitt tid til å lage noen nye låter, og når de nylig spilte i Aspen i Colorado, så ble den nye låten «Man I’m Supposed To Be» valgt ut for fremføring under den fantastiske Gondola Sessions.

Det er fredag! Nyt American Aquarium som hutrer og fryser i en liten gondol langt oppe i luften, mens de gir oss nok en kanonlåt…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I_bqIsOx7iI[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelPodcast: Dust of Daylight Podcast #2 – januar 2014
Neste artikkelJoe Nolan – Tornado
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here