To plater har gått på repeat de siste ukene. Andrew Combs nydelige All These Dreams (ute tirsdag), og American Aquariums monumentale Wolves (ute i februar). To plater som for meg kommer til å definere musikkåret 2015. To artister jeg har fulgt siden deres første utgivelser, og som bare vokser som musikere og låtskrivere. Dagens to fredagsvideoer kommer fra American Aquarium, og viser to utmerkede eksempler på hvor bra Wolves faktisk er.

Ha en fortreffelig fredag. Følg oss på mandag, da skriver vi om Andrew Combs og All These Dreams.

Først ute; «The Man I’m Supposed To Be»:

 

«Wolves»:

 

SHARE
Forrige artikkel…mens vi venter på Dingus (så gir de ut en single!)
Neste artikkelDig Deeper – How You Spend Your Days
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

  1. Veldig bra! Og helt enig angående Andrew Combs, var på konserten i Oslo på onsdag der han varmet opp for Justin Townes Earle, Combs var bedre (og Earle var veldig bra han også)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here