DoD Sessions: BJ Barham fra American Aquarium

Forrige fredag hadde vi æren og gleden av å møte BJ Barham til en eksklusiv Dust of Daylight Session i forkant av American Aquariums konsert på Gamla i Oslo.

Backstage på Gamla samlet halve DoD redaksjonen seg, og BJ kunne by på hele fire låter som vi nå deler med våre lesere.

Hadde det ikke vært for at resten av bandet ventet med soundcheck, så hadde nok denne sessionen vært dobbelt så lang, for både BJ og de fire lytterne virket å kose seg med musikk og samtaler om Guy Clark, BJs bestefar og felles interesse for musikk.

BJ byr på disse låtene:

1: Northern Lights
2: She Ain’t Going Nowhere (Guy Clark)
3: American Tobacco Company
4: Unfortunate Kind

Klikk play-knappen øverst i saken for å se BJ Barhams Dust of Daylight Session.

Forrige artikkelPremiere: Benedicte Brænden – Losing Card
Neste artikkelCordovas – Cordovas
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here