DoD Sessions: Michael McDermott

I mai fikk jeg endelig en 24 år gammel drøm oppfylt. Michael McDermott kom på besøk til Norge, og spilte tre konserter på en liten miniturné. Vi besøkte Bergen, Odda og Oslo – og Michael fikk fantastiske mottagelser overalt. På de fem årene vi har drevet DoD Live, så har jeg aldri opplevd maken til tilbakemeldinger som etter disse tre konsertene.

Besøket i Odda ble akkurat så flott som jeg hadde håpet. Været var nydelig, og mottagelsen fra folkene i Blueslaget Lokst Utøve var som alltid av ypperste klasse. Lokal kjentmann Bård Svenning tok oss med på sightseeing, og vi fikk blant annet se det såkalte “Skalltaket” ved det gamle, nedlagte Smelteverket. Vi skjønte umiddelbart at vi måtte lage Dust of Daylight Sessions der nede. Så dagen etter konserten tok vi med oss kamerautstyr og spilte inn tittelsporet fra Michaels kommende plate Willow Springs.

 

Forrige artikkelReleasekonsert med Paul Henriksen
Neste artikkelAleksander S. Nilsen – Lead Me
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here