Releasekonsert med Paul Henriksen

Paul Henriksens nye plate har raskt blitt en favoritt her i huset, og beholder rotasjonsplassen sin til tross for sterk konkurranse fra det store utlandet.

I morgen spiller han releasekonsert, og er det ett sted man skulle ønske man var – så er Pokalen i Oslo akkurat det stedet i morgen kveld…

For med seg på scenen har han rett og slett et kanonband av de virkelig sjeldne.

På gitar og vokal: Paul Henriksen. På trommer, selveste Simen Mæhlum. På bass: Per Harald Ottesen. På tangenter: Asbjørn Ribe. Gitarens førsteelsker Rune Berg tar seg av de tøffeste solene. Hardingfele blir vakkert håndtert av Marie Tveiten, mens Anne Ragnhild Leren har fått trekkspillansvaret. Og for å toppe det hele så tar Kristian Kvalvaag med seg både Lap steel. mandolin og banjo.

Sjekk ut videoen i toppen, og heng deg på Facebookeventen for mer info.

Hvor i huleste blir det av dette hurtigtoget til Oslo som vi er blitt lovet… ?

Forrige artikkelMalcolm Holcombe på Norgesturne denne uken
Neste artikkelDoD Sessions: Michael McDermott
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here