Søndagsvideo: Michael McDermott & Heather Horton – Murder In The First Degree

En av mine favoritter er Michael McDermott, som jeg har fulgt siden debuten “620W Surf“, som etter min mening er en av tidenes beste plater

Her får du Michael McDermott og kona Heather Horton, som gjør låten “Murder In The First Degree” fra  den selvsamme platen.

God fredag!

 

 

Forrige artikkelFredagsvideo: Hakan – Where I Usually Go
Neste artikkelFrem Fra Glemselen: Lars Winnerbäck – Vatten Under Broarna
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here