fbpx
Forsiden Alle poster Americana Fredagsvideo: Michael McDermott – Willow Springs

Fredagsvideo: Michael McDermott – Willow Springs

Michael McDermotts Willow Springs har release i neste uke. For min del så snakker vi en av de sterkeste kandidatene til Årets Album, og en plate jeg intens gleder meg til å dele med leserne og resten av verden.

Vi fikk en liten forsmak på denne låten når Michael besøkte oss i Dust of Daylight Sessions i løpet av hans første norgesturné i mai, men i toppen av saken finner du altså den offisielle videoen til tittelsporet “Willow Springs”.

Og under her finner du hans besøk hos Dust of Daylight Sessions…

Forrige artikkelNeal Hoffmann – Untrained Heart
Neste artikkelI countrymusikkens navn – Matt Patershuk
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here