Michael McDermott slapp i år platen Orphans, som samlet opp låter som ikke helt passet inn på platene Willow Springs og Out From Under.

Likevel stod platen fjellstøtt på egne ben, og fletter seg perfekt inn i «comeback»-trilogien til Michael McDermott.

Dust of Daylight Live har presentert Michaels konserter i Norge siden hans første konsert i 2016, og nå er han endelig på vei til Norge igjen. Med seg i kofferten har han den nye platen What In The World, og vi håper alle hans norske fans vil ta turen når vi besøker flere av våre favorittsteder i landet.

Turnélisten: 

28. mars: Hølen Kafé, Hølen. Facebook og billettinfo kommer.
29. mars: Herr Nilsen, Oslo. Support: Anders Dahlberg. Facebookevent. Billetter.
30. mars: Solsia Pub, Vinstra. Facebookevent. Billetter.
31. mars: Moskus, Trondheim. Facebookevent. Billetter.
2. april: Statsraaden Bar & Reception, Bergen. Facebookevent. Billetter.
3. april: Iris Scene, Odda.
4. april: Huskonsert, Knapper, Nord Odal. Kontakt mona@aspeli.net for billetter.

Velkommen!

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Adrian+Meredith – Christmas Polka
Neste artikkelMusikkåret 2019 – Jan Eiesland
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here