I mars i fjor spilte John Murry på Crossroad Club i Oslo. Vår mann Eddie filmet konserten, og undertegnede redigerte hele konserten en gang i fjor vinter. En del omstendigheter rundt Hr. Murry gjorde at konsertvideoen ble lagt litt til side, og deretter glemt. En liten opprydding på Dust of Daylights YouTube-konto fikk den frem i lyset igjen, så jeg tenkte rett og slett at vi slipper denne ut til folket.

Her er 2 timer og 4 minutter John Murry fra Crossroad Club i Oslo, mars 2014.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Kd5XrIX0AaQ[/youtube]

SHARE
Forrige artikkel…mens vi venter på «Upland Stories» fra Robbie Fulks
Neste artikkelEddie’s Jukebox
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here