RyanAdams_Typing

Rapporter har versert en stund om at oppfølgeren til «Ashes & Fire» var ferdig innspilt allerede i februar. Ryan Adams har selv avkreftet dette på Twitter, men etter å ha fulgt den mannen noen år så tror jeg bare på halvparten av det jeg ser selv, og i hvertfall ingenting han sier eller som jeg leser på internett.

Uansett, i mars spilte han en sjelden konsert i London – og da spilte han et par nye låter som visstnok skal være festet til plateriller av Glyn Johns og være klart for utgivelse i høst. De mest hardnakkede ryktene sier at 15 oktober er dagen, men hva som skjer er like uvisst som alt i Ryan Adams-land.

Det som virker å være temmelig klart er at bandet på platen består av Ethan Johns på gitar, Benmont Tench på tangenter, Don Was på bass, Cindy Cashdollar på pedalsteel og Jeremy Stacey på trommer. Det er ikke akkurat et fisleband han har samlet. De samme musikerne backet ham også på hans eneste opptreden i Europa i 2013, når han spilte på en veldedighetskonsert i London i mars.

Skal man dømme etter de siste ukenes Twitter-oppdateringer (hvis man sorterer vekk mannens videretweets av kattebilder), så er de i full gang i studio, og bandet virker å være det samme som tidligere rapportert.

Så hvem vet… kanskje kommer platen i oktober? Kanskje kommer den senere. Kanskje spilte han inn en plate i februar, som ble skrotet fordi han heller ville kjøre fullt band… kanskje ikke…

Hvis han har tid da, innimellom andre påfunn – deriblant låten han skrev og co-produserte for Courtyard Hounds nye EP – «Are You Man Enough«. Som alt annet fra den kjipe delen av Dixie Chicks så er den jo dørgende kjedelig. Desto mer heftig er gitarjobbingen han nettopp gjorde for Krista Polvere – sjekk ut «Look For Love»

Det eneste som er sikkert med Ryan Adams, er at alt er usikkert. Og at låtene blir steinhakkandes bra.

Hør de to nye låtene fra Londongigen;

«This Is Where We Meet In My Mind»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

«In The Shadows»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelMavis Staples – One True Vine
Neste artikkelFredagsvideo: egil olsen – do it yourself
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here