Fredagsvideo: Hakan – Where I Usually Go

De som har fulgt musikkbloggen en stund har kanskje fått med seg at denne låten er en av mine ultimate favorittlåter, den har til og med fått æren av å være første låt ut i serien “Øresnop” her på bloggen, og har fått en ganske så permanent plass i høyre kolonne.

Jeg er forøvrig veldig glad i musikkvideoer (hvorfor skulle jeg ellers gidde å bruke tid på å lete opp gode videoer til bloggen), da jeg liker å se hvordan ANDRE visualiserer musikken og tekstene som jeg allerede har bilder på i hodet mitt.

Denne gangen har da Ronnie MAG Larsen, popstjerne, forfatter og filmkunstner extraordinaire regissert videoen med Hakan og satt scener fra Londons natteliv til musikken. Nydelig gjort, og denne låten blir bare bedre og bedre. NEVNTE jeg at du kan laste ned låten helt gratis til odel og eie fra linken i toppen her? Ikke det? Vel, du kan altså klikke på linken i toppen av artikkelen og laste ned Hakans låt “Where I Usually Go”.

Men først kan du se videoen. Enjoy! God fredag!

Forrige artikkelFredagsvideo: The Margarets – She Caught The Last Bus Home
Neste artikkelSøndagsvideo: Michael McDermott & Heather Horton – Murder In The First Degree
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here