Hakan2

Onsdag 9. april får Bergen og DoD Live endelig besøk av Hakan Markussen igjen. Han spilte et kanonsett på Backyard Barbeque Festival i kjølvannet av platetutgivelsen av The Track i mai i fjor, og det er med stor glede vi kan invitere til en ny festaften med denne fantastiske stemmen og låtskriveren.

Denne gangen inviterer vi til en stuekonsert, der en stue på Danmarksplass vil åpne sine dører for våre gjester. Parkeringshus noen meter fra døren, og et par minutter til Bybanen betyr at dette er omtrent så sentralt som det kan få blitt.

Konserten er åpen for alle, men interesserte må reservere og betale billetter på forhånd, da vi bare har 20 plasser denne gangen. Ta kontakt på live@musikkbloggen.no for mer informasjon, og kontonummer for billettbetaling. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Alle inntekter går direkte til artisten!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zjbYOQZrBgg[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rMnaqYSlX5I[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UN0rV4R-CPU[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2r-zoqMyBss[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Neil Finn – Dizzy Heights
Neste artikkelGratulerer med dagen, Patterson Hood!
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here