fbpx
Forsiden Alle poster Norsk BobWeek: Coverfest – Hakan Markussen

BobWeek: Coverfest – Hakan Markussen

Musikkbloggen har vært så heldig å få lov å legge ut to eksklusive låter med bloggfavoritt Hakan Markussen.

Hakan er Dylanfan, og var for en tid tilbake i studio hos produsent Rune Berg, der han spilte inn en bunke nye demoer.

Han fikk også tid til å spille inn et par Dylanlåter, og vi har fått lov til å legge ut disse i anledning Bob Dylans 70-års dag.

Hakan Markussen synger og spiller gitar. Rune Berg spiller også gitar på disse låtene.

“Like A Rolling Stone”:

[media id=254 width=650 height=20]


“To Make You Feel My Love”:

[media id=255 width=650 height=20]

Forrige artikkelBobWeek: Bønner & Bacon Spesial – Bob’s Boots del 1
Neste artikkelBobWeek: Not Dark Yet
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here