fbpx

Whitey Morgan & The 78’s – Sonic Ranch

Whitey Morgan har gitt ut tre plater på relativt kort tid. Ei liveplate fra hjembyen Flint, En samling med coverlåter som heter Grandpa’s Guitar og nå Sonic Ranch der også brorparten er reproduksjon av andre artister. Scott B. Hiram, Frankie Miller, Tom T. Hall, Townes van Zandt, The Damn Quails og selvsagt personen han på det naturligste vis erstatter i musikkverdenen, Waylon Jennings.

Eimen av whiskey er ikke langt borte og historier fra barstolen er egentlig noe man forventer når den røslige skjeggebussen ønsker å spre sitt fuktige budskap. Saken er en gang slik at han gjør det tøffere og mer troverdig enn de fleste. Platen låter fryktelig fint. Dette er Honky Tonk slik det skal låte. Bra musisering og stemmen til Whitey er ekte vare og bærer en lyd av et hardt levd liv. Platen skal spilles høyt og vil være en naturlig bakgrunnstøy på både vorspiel og nachspiel. Synes likevel andelen egenkomponerte låter er såpass lav at det vitner om idetørke, og han skal passe seg for å gjenta seg selv for ofte nå. Setter man seg ned og teller ordene «drunk»,»whiskey» og «bar» vil man telle fram et rimelig høyt tall. Jeg liker platen jeg, men som sagt jeg etterlyser «nye ideer».

Kjøp plata her – Whitey Morgan 

[youtube]https://youtu.be/ZHhZO21SGI4[/youtube]

 

Siste artikler

Lest dette?