Fredagsvideo: Jerry Leger – Troubled Morn

Vi anmeldte den nye platen til Jerry Leger, Nonsense and Heartache i dag. Og det er vel på sin plass å innrømme at vi falt såpass pladask for denne glitrende Kanadieren at han også har fått æren av å besørge ukens Fredagsvideo her på Dust of Daylight.

Kos dere fillete med “Troubled Morn”, og sørg for at dere får sett Jerry Leger live når han og The Situation ankommer Norge i april!

Forrige artikkelJerry Leger – Nonsense and Heartache
Neste artikkelFredagsvideo: Michael McDermott – live i Odda 2016
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here