Fredagsvideo: Michael McDermott – live i Odda 2016

Michael McDermotts forestående Norgesturné er en drøy måned unna. Undertegnede har tilbrakt de siste par ukene med den kommende platen Out From Under på øret, og kan både love og garantere at den er en godbit av de sjeldne… Michael har med seg platen på turné, og selger den til sine norske fans et par uker før offisiell release.

Første gang han besøkte Norge, så spilte han i Bergen, Odda og Oslo. Vi filmet selvsagt alle konsertene, men konserten i Odda avstedkom i temmelig bra video og ikke minst lydmateriale – takket være lydmann Martin.

Så vidt jeg har klart å finne ut, så har vi ikke delt disse videoene før – så her får dere fire videoer fra konserten i Odda. 

Billettsalget til Michaels konserter går unna – og du kan skaffe deg billetter via linkene under.

18. april – Arnemoen Gard, Ringebu. Billetter her.
19. april – Mono, Oslo. Billetter her
20. april – Flathill Concerts, Trondheim.
21. april – Skarnes Live Sessions, Skarnes.
23. april – BarBarista – Bergen. Billetter her.

Videoene vi byr på er: “No. 49” (i toppen) og “A Wall I Must Climb” fra platen 620W. Surf, “Rosie” fra Westies-platen West Side Stories, og “Carry Your Cross” fra Hey La Hey.

Kos dere. Ha en fortreffelig fredag, og KJØP BILLETTER! 

 

 

Forrige artikkelFredagsvideo: Jerry Leger – Troubled Morn
Neste artikkelBarrence Whitfield and the Savages – Soulflowers of Titan
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here