Bob Dylan fyller 70 år idag. Det har vel de fleste fått med seg nå… klikk på taggen «BobWeek» nederst i artikkelen for å se alle artiklene om Bob Dylan fra den siste uken.

Hva er vel mer korrekt på en dag som denne enn å la Neil Young og The Grateful Dead hylle His Bobness med låten «Forever Young».

Vel, strengt tatt ingenting. Så det er det vi avslutter dagen med. Selv om Neil Young har hengt på seg en tøysete fjøsplanke, så låter dette slettes ikke ueffent.

«Forever Young»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelBobWeek: Not Dark Yet
Neste artikkelAmericana Awards 2011, de nominerte er…
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here