Flere coverlåter, denne gangen bloggfavoritter Bob Walkenhorst & Jeff Porter – der vi får et fint utvalg låter som Bob og etterhvert Bob & Jeff har spilt opp gjennom årene.

Først ute er Girl From The North Country, i et opptak fra 2006:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Fra 2005: «I Threw It All Away»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Fra 2010, her er det Jeff Porter som synger og spiller utsøkt gitar: «Don’t Think Twice, It’s All Right»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Og helt til slutt, fra 2007: «Positively 4th Street»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

 

 

SHARE
Forrige artikkelBobWeek: Beyond Here Lies Nothing
Neste artikkelBobWeek: Coverfest – Bob Plays Bob – the video edition
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here