Det er jo ingen bombe at Kongen gjorde versjoner av Dylans låter, og Dylan selv var mangeårig Elvisfan.

Elvis Presley leverer «Tomorrow Is A Long Time», som i følge Dylan selv er hans favoritt av alle coverlåtene som er gjort av hans låter.

Men Elvis gjorde også en rekke andre versjoner av Dylans låter. Her er noen av mine favoritter:

«Tomorrow Is A Long Time»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

I Shall Be Released:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Don’t Think Twice, It’s All Right:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

 

SHARE
Forrige artikkelBobWeek: Coverfest – countryhjørnet
Neste artikkelBobWeek: Bønner & Bacon Spesial – Bob’s Boots del3
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here