Bob Dylan er bekreftet klar for Norge, og spiller på Koengen i Bergen onsdag 29. juni, og deretter i Oslo Spektrum torsdag 30. juni.

Tidligere er det jo kjent at Ryan Bingham spiller i Oslo fredag 1. juli – så dette kan bli en glitrende konsertuke.

Billettsalget starter mandag 28. mars klokken 09.00: billetter Bergenbilletter Oslo.

Ryan Adams:

Ryan Adams er atter aktiv, og ved siden av hans nesten utsolgte konsert på Parkteateret i Oslo den 11. juni så er han i studio med produsent Glyn Johns.

Kanskje ikke et veldig overraskende valg, i og med at han er faren til Ethan Johns – som jo produserte både Whiskeytowns «Pneumonia», og Ryans egne «Heartbreaker»,  «Gold» og «29» – men like fullt et spennende valg, og en produsent som kan holde Ryan litt i ørene og luke vekk de svakere bidragene og foredle de som vil bli fremtidige klassikere.

Glyn Johns har jobbet med absolutt alt som kan krype og gå av stjerner. The Eagles, The Rolling Stones, Bob Dylan, Led Zeppelin, The Who, The Beatles, Eric Clapton og Emmylou Harris er noen av de han har enten produsert eller mikset.

Det kan ikke bli annet enn bra…

SHARE
Forrige artikkelDrive-By Truckers – The Secret To A Happy Ending
Neste artikkelØresnop: The Margarets – How Can Someone With Such Beautiful Legs Get Feet So Cold
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here