Video: Aaron Lee Tasjan – Till The Town Goes Dark

Vår kjære venn og hele verdens Cosmic Cowboy og all around great guy Aaron Lee Tasjan slipper ny video.

Låten “Till The Town Goes Dark” er hentet fra utsøkte Silver Tears, og Aaron Lee – som har besøkt Norge to ganger så langt i år, er i ferd med å vinne seg et god publikum her hjemme. Rune Torsteinsen hadde bare gode ting å si om konserten i januar – og de som fikk oppleve ham på Rootsys Rolling Revue i sommer var ikke mindre ekstatiske.

I høst skal vi se ham live i Nashville, og vi satser på at vi kommer hjem med litt eksklusivt videomateriale fra den seansen. Inntil videre – kos dere med “Till The Town Goes Dark” i toppen av saken… 

Forrige artikkelVideo: Lilly Hiatt – The Night David Bowie Died
Neste artikkelLittle Bandit (solo), Joshua Hedley and Jonny Fritz at The Basement
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here