Vår venninne Lilly Hiatt er som kjent klar med platen Trinity Lane, som slippes 25. august.

I toppen ser du den ferske videoen “The Night David Bowie Died”, og den viser nok en gang hvorfor vi gleder oss veldig til plateslippet. Gode tekster og så saftig gitarlyd at far John Hiatt må gå rundt med gåsehud døgnet rundt bare ved tanken.

Under kan du finne den forrige singelen, tittelsporet “Trinity Lane”.

Forhåndsbestill platen hos Lilly Hiatt.

Forrige artikkelSpilleliste – Juli 2017
Neste artikkelVideo: Aaron Lee Tasjan – Till The Town Goes Dark
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here